Avond rommelmarkt Benningbroek Sijbekarspel @ SV DESS

Avond rommelmarkt Benningbroek Sijbekarspel @ SV DESS

Avond Rommelmarkt Benningbroek Sijbekarpsel

Wanneer: 30 september

Hoe laat: 20.00 – 22.30

Waar: SV Dess Benningbroek (Sportlaan 11,1654 KE Benningbroek)

Op zaterdag 30 september 2017 houdt oranje- & carnavalsvereniging de Deursackers haar jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar in een nieuwe vorm en op een nieuwe locatie. Dit jaar zal er namelijk een avond rommelmarkt gehouden worden op het terrein van Sportvereniging Dess te Benningbroek. De opbrengst van de rommelmarkt zal aangewend worden voor de organisatie van Carnaval 2018.

Tijdens en aansluitend de rommelmarkt vindt er een gezellig borrel met muziek plaats op het terras van SV Dess. Ook zullen er voor de kinderen activiteiten zijn, denk aan een springkussen e.d.

De rommelmarkt zal sfeervol worden aangekleed. Denk aan: Kampvuurtjes, sfeerverlichting, eetkraampjes etc. etc.

Parkeren kunt bij het sportcomplex van SV Dess en bij de parkeerplaats van dorpshuis de Vang (1 minuutje lopen van Dess). Mochten de parkeerplaatsen onverwacht al vol zijn dan kunt u uw auto in de nieuwbouw rondom SV Dess parkeren. Houdt alstublieft wel een beetje rekening met de omwonenden.

Op de hoogte blijven van de rommelmarkt/de Deursackers of heeft u vragen? Kijk dan even op onze website en onze facebook pagina:

www.dedeursackers.nl

www.facebook.com/dedeursackers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten