Vrijwilligers voor de rommelmarkt

Vrijwilligers voor de rommelmarkt

Zoals ieder jaar helpen er weer tal van vrijwilligers om ons de rommelmarkt te organiseren. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar helpende handjes. Heeft u tijd en zin om ons te helpen bij of voor de rommelmarkt (het hoeft niet het hele evenement het mag ook korter zijn)

Wanneer hebben wij u hulp nodig

Zaterdag 23 september 12.00 – 17.00     Spullen ophalen voor de rommelmarkt

Zaterdag 30 september 15.00 – 18.00     Rommelmarkt opbouwen

Zaterdag 30 september 20.00 – 22.30    Verkopen van spullen tijdens rommelmarkt

Zondag 1 oktober             9.00 – 11.00       Rommelmarkt afbreken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten