Dorpskrant dec 2017

Dorpskrant dec 2017

Beste Dorpsgenoten,

Na een geslaagde rommelmarkt in nieuwe stijl staan we alweer aan de vooravond van ons volgende evenement; Carnaval 2018. Ons mooiste evenement van het jaar al mag ik dat zeggen. Carnaval in de Leutbunker; De Roode Leeuw. Ja ook dit jaar zal de carnaval weer in onze vertrouwde thuisbasis plaatsvinden!

Inmiddels is de elfde van de elfde alweer gepasseerd en wellicht heeft u het al vernomen via de digitale kanalen, want de Deursackers hebben dit jaar weer een Prinses Carnaval! Ze loopt al een aantal jaren rond en steunt ons onder andere met een aantal andere enthousiaste dames bij de organisatie van de kindermiddag. Echter dit jaar blijft het niet bij één middag, maar zal ze voor 5 dagen de sleutel van het dorp overhandigd krijgen door onze burgemeester.

Beste dorpsgenoten dit jaar zal Jolanda Karsten, beter bekend als  Prinses van de Suikerspin tot de Patticoat, met de scepter zwaaien. Vijf dagen lang zal zij Sijbelbroek laten Rock ’n Rolllen (tevens het thema). Deze vijf dagen vinden plaats van 2 – 5 februari 2018

Dus haal alvast maar uw slechtste Elvis pruik, petticoat, leren jack of wat dan ook uit de kast, want we gaan lekker een weekend rock ’n rollen. Op de zaterdagavond zullen we dit weer doen onder leiding van onze vertrouwde huisband Jukebox.

Uiteraard organiseren we weer voor alle leeftijden wat en vergeten we geen enkele dorpsgenoot.

Over het verdere programma hoort u spoedig van ons! Houdt de dorpskrant, onze website, facebook en alle andere kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven .

Voor nu zeg ik alvast Alaaf, en tot ons volgende stukje!

Namens het bestuur van de Deursackers

Rosalie Hendriks

(in opleiding)

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten