Vrijmarkt

Vrijmarkt

Op 27 april starten we zoals traditiegetrouw Koningsdag om 9.00. Om klokslag 9.00 hijsen wij samen met alle aanwezige kinderen de Nederlandse Vlag. Koningsdag staat bij Oranjevereniging Sijbelbroek in het steken van het spelelement. Zo ook het hijsen van de vlag; net zoals de jaren hiervoor zal de vlag middels een waterspel gehesen worden. Lukt het ook dit jaar weer om het record te verbreken? De tijd van vorig jaar was 1:54,97.

Natuurlijk gaan we het record weer verbreken! Onze vraag aan alle kinderen uit Sijbelbroek: komen jullie ook samen met ons om 9.00 de vlag hijsen?

Nadat de vlag wappert begint de vrijmarkt. Vanaf 8.30 is iedereen welkom om zijn of haar kraampje op te zetten voor de vrijmarkt. Wij vragen echter om te wachten met verkoop nadat de vlag gehesen is. Vanaf 9.00 gaat dus de verkoop van start. Jullie komen toch ook?

Bij goed weer zal de vrijmarkt op de parkeerplaatsen naast Dorpshuis de Vang plaatsvinden. De vrijmarkt gaat altijd door, zelfs bij slecht weer. Bij slecht weer, waar we natuurlijk niet vanuit gaan, kunnen we namelijk uitwijken naar Dorpshuis de Vang.

Net zoals ieder jaar zal ook dit jaar het oranjebestuur weer een prijs uitloven aan de meest origineelste vrijmarkt activiteit. Een gekke kraam, een bijzondere activiteit, of misschien wel een goeie stunt. Verzin het maar! Om 10.45 uur zal een Oranjebestuurslid, bij de Vang, de prijs uitreiken.

N.B. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Tompoezen

Ook dit jaar verkoopt Dorpshuis de Vang weer tompoezen. De overheerlijke tompoezen zijn bij de bar in het voorcafé af te halen.

Badeenden

Tijdens de vrijmarkt is er nog de mogelijkheid om badeenden te kopen. De Oranjevereniging staat zelf met een kraampje op de markt waar u uw badeenden kunt kopen. De prijs voor een badeend is €2,-

Fietsroute

De fietsers kunnen de fietsroute bij de tafel van de Oranjevereniging ophalen. Dit is de tafel waar ook de badeenden worden verkocht, mocht de vrijmarkt al zijn afgelopen dan kunt u in de Vang de route ophalen

Scroll naar boven