Badeendenrace

Badeendenrace 2017

Na het daverende succes met Barry Badeend (zie foto)vorig jaar hebben we dit jaar weer wat voor jullie in petto. De badeendenrace zal wederom plaatsvinden bij de vijver van het Wilgerak, u bent daar vanaf 12.30 welkom waar u bij de geluidswagen nog terecht kunt voor de laatste badeenden.

Om klokslag 13.00 zullen de badeenden van start gaan. Wederom hebben we de brandweer van Abbekerk bereidt gevonden om de badeenden een extra zetje in de rug te geven. De eerste eenden die over de finish komen, winnen prijzen die door sponsoren beschikbaar zijn gesteld. De prijzen zullen in verschillende leeftijdscategorieën getrokken worden. Namelijk de categorie 0 – 10 jaar, de categorie 10 – 18 jaar en de categorie 18 jaar of ouder.

Waarom badeendenrace?

Zoals u weet werkte de Oranjevereniging voorheen met donateurs, wij van de carnaval zijn een beetje anders en hebben. Daarom onze eigen alternatief twee jaar terug bedacht, namelijk de badeendenrace.

Met de opbrengst van de badeenden kunnen wij de Koningsdag organiseren. Hierbij moet u denken aan kosten voor een groots springkussen en medailles tijdens de Koningsspelen. Maar ook kosten zoals vergunningen, verzekeringen en drukkosten.

Wanneer kunt u badeenden kopen?

De Deursackers zullen in de eerste weken van april dit betreffende boekje bij u komen langsbrengen. Dan krijgt u de mogelijkheid om eendjes te kopen. Maar op Koningsdag zelf kunt u ook nog eendjes kopen. Tijdens de vrijmarkt zal er een kraampje zijn met badeendjes en zoals hierboven omschreven kunt u vlak voordat de badeendenrace begint nog bij de geluidswagen terecht.

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven