Vrijwilligers gezocht

Op zoek naar vrijwilligers!

Dit jaar is het voor onsĀ  helemaal aanpoten, dit jaar viel namelijk de carnaval op zijn laatst (en dan vieren wij het nog een week eerder ook!). Direct na de carnaval, eigenlijk al voor de carnaval, zijn we alweer begonnen met de voorbereidingen voor Koningsdag. De organisatie gaat ons inmiddels goed af, we hebben namelijk al twee keer mogen oefenen. Tevens is het bestuur verdubbeld t.o.v. onze eerste keer (thans 2, nu 4). Naast het bestuur helpt de raad van Elf en andere vrijwilligers bij de organisatie en de dag zelf.

Echter wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, want vele handen maken licht werk. Om Koningsdag zo goed mogelijk te laten verlopen kunnen we wel een paar extra handen gebruiken. We zijn op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen op verschillende gebieden.

U kunt ons bijvoorbeeld helpen bij het inschrijven van deelnemers voor de koningsspelen, of het opbouwen van de attributen van de koningsspelen. Of wilt u wat organiseren tijdens de Koningsdag? Noem het maar op, wij kunnen de inzet van iedereen gebruiken!

Wij mogen zelfs dit jaar onze eerste maatschappelijke stagiair verwelkomen! Koningsdag organiseren we natuurlijk voor het hele dorp. Van jong tot oud. Dus moet jij nog een maatschappelijke stage lopen, neem even contact met ons op.

Heeft u zelf een voorkeur om te helpen bij een bepaald evenement op Koningsdag of juist een dagdeel, dan kunt u dit natuurlijk aan ons laten weten!

Lijkt u het wat om te helpen met hand- en spandiensten? Meldt u dan aan bij Barry Nieuwenhuis (0651412195) of Chris Keesom (0643166255). U kunt ons natuurlijk ook mailen via oranjevereniging.bs@gmail.com

De Deursackers bedankt u alvast voor uw interesse en inzet.

Scroll naar boven